واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

جاسوسی برای ایران،اتهام اعدام شدگان عربستانی

بنابر گزارش یک شبکه تلوزیونی معروف امریکایی اتهام بسیاری از کسانی که اخیرا در عربستان به صورت دسته جمعی اعدام شدند جاسوسی برای ایران بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۱ - ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 27
کد خبر: ۹۵۶۹

به گزارش راهبرد معاصر ،  یک شبکه تلویزیونی آمریکایی اعلام کرد به اسنادی از جلسات محاکمه شماری از متهمان بزرگ‌ترین اعدام دسته‌جمعی تاریخ عربستان دست یافته است.

 

شبکه تلویزیونی سی‌ان‌ان فاش کرد که به اسنادی انحصاری از جلسات محاکمه برخی متهمانی دست یافته است که چند روز پیش طی بزرگ‌ترین عملیات اعدام دسته‌جمعی، اعدام شدند.

 

شبکه سی‌ان‌ان با استناد به این اسناد گفته است که ۲۵ متهمی، که حکم اعدام آنها اجرا شد، حکمشان تنها پس از سه جلسه محاکمه در سال ۲۰۱۶ صادر شده بود و ۱۱ تن از این متهمان به اتهام «جاسوسی برای ایران» به اعدام محکوم شدند.

 

طبق این اسناد، ۱۴ متهم دیگر به اتهام تشکیل گروهک تروریستی در جریان تظاهرات ضد دولتی در شهر عمدتا شیعه‌نشین «العوامیه» طی سال‌های ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲ محکوم شدند.

 

سی‌ان‌ان افزود، برخی از این متهمان به دادگاه اعلام کردند که اعترافات‌شان دروغ بوده و تحت شکنجه از آنها گرفته شده است.

این شبکه تلویزیونی در ادامه افزود، برخی از این متهمان گفتند که به جز اثر انگشت‌شان‌ اطلاعی از این اعتراف‌نامه‌ها نداشته‌اند و این اعترافات را افرادی که مسئول شکنجه آنها بودند، نوشته‌اند.

 

سی‌ان‌ان خاطرنشان کرد، هیچ‌گونه پاسخی به درخواست‌های متعدد از مسئولان سعودی برای ارائه توضیحی در این موارد دریافت نشده است.

 

طبق این گزارش، وزارت کشور عربستان روز سه‌شنبه گذشته از اعدام ۳۷ نفر از شهروندان این کشور با عنوان آنچه که اتهام تروریستی و ارتباط با تروریسم خواند، خبر داد.

 

اعدام‌‍‌های اخیر در شهرهای مکه، مدینه و ریاض و همچنین در استان عمدتا سنی قصیم و در استان شرقیه محل سکونت اکثریت اقلیت شیعه این کشور، انجام شده است.

تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار